Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
TOP termékek
Termékajánló

Vásárlási feltételek

ÁSZF

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEk
A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Villany-szer kft. (továbbiakban: Üzemeltető), és a Üzemeltető által a www.villany-szer.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő, szerződő felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó) jogait és kötelezettségeit, a szerződés létrejöttének, megszűnésének feltételeit tartalmazza.
Az ÁSZF keretében az Üzemeltető és a Felhasználó a továbbiakban együttesen: Szerződő Felek.
Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a www.villany-szer.hu weboldalon keresztül jön létre, történik, függetlenül attól, hogy a jogügylet, illetve szolgáltatás létrejötte, teljesítése Magyarországról vagy külföldről, az Üzemeltető vagy közreműködője, illetve megbízottja által történik.
Az üzemeltető cégadatai:
Cégnév: Villany-szer kft.
Cím: 1173 Bp Göröngyös utca 1/A
Levelezési cím: 1173 Bp Göröngyös utca 1/A
e-mail cím: villany-szer(kukac)freemail.hu
Telefon: +36-20-9691510
Adószám: 10667028-2-43

Tárhely szolgáltató adatai:
www.unas.hu


Általános rendelkezések
Az ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a weboldalon található elektronikus áruházon (továbbiakban: Webáruház) keresztül történik.
A Webáruházban történő vásárlást az alább nem részletezett körben „Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről” szóló 2001. évi CVIII. törvény, „A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól” szóló 45/2014. Korm. rendelet, továbbá a 2013. évi V. törvény (Polgári Törvénykönyv) szabályozza.
Megrendelés – kosár használata – szállítási-, fizetési mód választása
Megrendelés megkezdésére a Webáruházban a Kosár használatával van lehetőség.
A Felhasználó a kiválasztott termékeket a „Kosár” gomb használatával teheti Kosarába. A Felhasználó által megadható az egyes termékek kívánt mennyisége. A Kosár tartalma egyes termékenként, illetve egészében is törölhető.
A Kosár tartalmának meghatározását követően a „Megrendelés” gomb használatával jut el a Felhasználó azon felületre, ahol választani tud az átvételi módok közül illetve meg tudja adni a számlázási és szállítási adatait, valamint megjegyzést fűzhet megrendeléséhez.
Amennyiben a Felhasználó a rendelés teljesítéséhez szükséges valamennyi adatot megadta, választhat az átvétel módjáról:

- azt házhozszállítással kéri, vagy;

- az Üzemeltető (1173 Bp Pesti út 11) üzletében kívánja átvenni.
Ha a megrendelés leadásakor a „személyes átvétel üzletünkben” opciót választotta, akkor az alábbi fizetési feltételek közül lehet választani:
- készpénzben az áru átadásakor, vagy
- bankkártyával (Visa, VisaElectron, MasterCard, Maestro) az áru átadásakor, vagy a megrendelés leadásakor az online bankkártyás fizetőfelületen keresztül.
Ha a megrendelés leadásakor a „házhozszállítás” opciót választotta, akkor Ön utánvételes fizetést választhat.
- utánvét fizetéssel a kiszállítást végző futárnak.

Webáruház készítés